onsdag den 31. juli 2013

Shoppe skatte i Malmø

 
Så gik shopping turen til Malmø, som ca. tager ½ time fra Hovedbanegården.
Vi fandt en masse små butikker, som vi synes er interessante især hvis man er til 40er-50er- 60er stil, Vintage og sjove designer fund. Butikkerne vi nævner her ligger i samme område
 

Love street Vintage

 
Denne butik Love-Street Vintage havde desværre ikke åben om mandagen, hvor vi kom forbi, men den så spændende ud med en masse Vintage tøj, sko og ting, så den må vi slå et smut forbi næste gang. Kärleksgatan lidt før på modsatte side ligger der også en butik der sælger gamle ting og sager.
 

Tjallamalla

Butikken Tjallamalla er en smart design- og secondhand butik med eget smykkedesign og fedt tøj.
Davidshallsgatan 15, 211 45 Malmø. www.tjallamalla.com
 
 
Så bl.a. sjove hårbøjler med papegøjer og en hat med formet ræve øre. Disken gemmer på en stor skat af fine og sjove smykker.
 
Liebling http://lieblingliebling.com ligger på hjørnet af Kärleksgatan  og Davidshallstorg og er en butik fuld af retro se de gammeldags badedragter på billederne, de er jo super skønne.
 
 
 
Rasmus købte en fed Sixpence i denne butik. 
De forhandler også Kjoler fra Maria westerlind ( mariawesterlind.com) samt tøj og tilbehør fra Birgit og Benny (www.birgitobenny.se)
 
 

Flique i Underjorden

Har gemt det bedste til sidst. Butikken Flique i Underjorden er både en oplevelse at besøge og så har den masser af spændene ting, som er i 40er, 50er og 60er stil og for alle aldre. Ejerne mener silhuetten fra  disse tider passer de fleste figurer og fremhæver det elegante og kvindelige hos brugeren. ( www.fliqueiunderjorden.se). Når man træder ind i denne butik er det som om at træde tilbage i tiden og den byder på masser af fine kjoler, bukser, bluser og sko. Derudover har den smykker som fine medaljoner og brocher  med hunde og katte motiver, som Bl.a. er beregnet til at sætte i kraveåbningen på en skjorte. De sælger også bøger, som kan inspirere til hår og stil fra denne tid. Denne butik skal besøges hvis man er i Malmø og er til stilen. Davidshallstorg 6 Malmø
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar