lørdag den 31. januar 2015

At the front rows.

"At the front rows"........... forreste række under Copenhagen fashion week, er ofte fyldt med Journalister /skribenter, Eva Kruse (administrerende direktør for Danish Fashion Institute), mode ikoner, musikkere, skuespillere, tv-folk, designere, sports udøvere, folk fra mode branchen, politikkere, kongelige eller andre der har gjort sig bemærket på den ene eller anden måde eller er fra incrowden.
Række to og bagud er derefter besat af indkøbere, bloggere, venner/bekendte, familie og dem, som der ikke er plads til på forreste række. Til sidst har vi de stående tilskuere, som består af bloggere, mode-entusiaster/fashionister, studerende og andet godt folk. De har fået muligheden for et kig end i den fashionabel verden af catwalk shows og de kommende tendenser, som de nye kollektioner byder på.
Forenden står alle mode fotograferne. 
I år synes jeg dog, der manglede to store personligheder på forreste række nemlig den amerikanske mode - entusiast James Goldstein ( manden med cowboyhatten, som ikke er en cowboyhat) og skribenten Didder Rønlund ( tidligere skribent for B.T, og Billedbladet og nu for Danish Fashion Institute.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar