Den er blevet kåret som årets cafe og har oprindelig været en gammel bodega, som man har renoveret, men bevaret de gamle kvaliteter samtidig med der er åbnet op for et nyt klientel.
Den gamle bar står der stadig og de små båse og på væggen hænger der hjortegevir, gamle billeder samt retro lamper. Det er alt sammen med til at skabe stemning og sjæl i en kombination af de besøgende gæster, som er til kvalitet i form af god øl og velsmagende mad fra et hjemmekøkken hvor alt er lavet fra bunden.
Sidst vi spiste frokost, fik vi hjemmelavet hønsesalat og kartoffelmad, som smagte formidabelt. Og med drikkevarer blev det ikke meget mere end 100 kr… utrolig billigt. Brødet var hjemmebagt, hønsesalaten hjemmelavet med friske champignoner og sprød øko bacon, kartoffelmaden var med hjemmelavet ristet løg og mayonnaise med radiser og purløg som tilbehør. Hvis man så bestiller en øl eller vand, som serveres på flaske så er det lige i skabet. Udover frokost serveres der også morgenmad og aftensmad. Tjek www.dyrehavenkbh.dk.
Skal man ud og drikke en øl og nyde noget hyggeligt samvær en aften, så er Cafe Dyrehaven også et godt sted. Der er åben fra torsdag - lørdag til kl. 2 og her ændres spisestedet sig til en mere bar-agtig stemning. Det hjemmelavede mad skiftes ud med cocktails samtidig med Dj´en vender plader med go stil. Søndag kan det også anbefales at besøge stedet, da det er et afslappet sted at pleje tømmermænd og få drøftet gårsdagens begivenheder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar